Șmecher cu BMW de Vaslui, prins la Galați! Nu avea permis, dar sfida pe toată lumea!

TUPEIST… Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea efectuează cercetări în cazul unui vasluian bărbat depistat conducând  un autoturism pe drumurile publice, deși avea permisul de conducere anulat.

În data de 15 martie a.c., în jurul orei 16.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea– I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Băneasa, județul Galați, un autoturism marca BMW, condus de un cetățean român, în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, ca urmare a conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: