Știrea care va buimăcii mii de vasluieni! Din aprilie, nu veți mai putea face transmisiuni live pe Facebook!

ADIO, LIVE PE Fb!… Ieri, rețeaua de socializare Facebook a anunțat utilizatorii săi că peste exact o lună va dezactiva serviciul de transmitere de sesiuni video, iar conținutul celor existente va fi șters din arhive.

O informație care îi uimește pe miile de utilizatori Facebook din județul Vaslui, care foloseau astfel de transmisiuni video, de la diverse evenimente publice sau private, și care se văd acum nevoiți să salveze ce mai pot, din toată arhiva lor.

Potrivit anunțului făcut de Facebook, „începând cu 16 aprilie 2021, sesiunile video nu vor mai fi disponibile. Toate postările cu o sesiune video, toate comentariile adăugate la postările cu o sesiune video și toate reacțiile la postările sau comentariile respective nu vor mai fi disponibile”.

Facebook își anunță utilizatorii care au realizat deja astfel de sesiuni live că pot descărca o copie a acestora, precum și comentariile și reacțiile de la aceste sesiuni prin instrumentul pus la dispoziție în cont. Ultima zi în care va putea fi făcută descărcarea este 15 aprilie.

După cum oferă Facenbook instrucțiuni, pentru a descărca o copie a informațiilor tale de pe Facebook, utilizatorii pot folosi instrumentul „Descarcă informațiile”, aflat în cont.

CUM SALVEZI SESIUNILE VIDEO DIN FACEBOOK

    Pentru a descărca o copie a datelor tale de pe Facebook:

    Apasă pe săgeata din dreapta sus în Facebook.

    Selectează Setări și confidențialitate, apoi apasă pe Setări.

    În coloana din stânga, apasă pe Informațiile tale de pe Facebook.

    Lângă Descarcă informațiile, apasă pe Vezi.

    Pentru a adăuga sau a șterge categorii de date solicitate, apasă pe casetele din partea dreaptă a ferestrei Facebook. Mai multe detalii poți găsi pe Facebook.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: