Deputatul Solomon îl face zob pe premierul Cîțu! „Este un terorist, el și cu Iohannis”, spune Solomon

REACȚIE… Ultimele declarații făcute de premierul Florin Cîțu, în care susținea că aceia care protestează împotriva campaniei de vaccinare au activități similare terorismului a încins mediul politic național.

„Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunea unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor, este acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, a explicat Cîțu.

De la Vaslui, deputatul Adrian Solomon îi transmite premierului liberal că, prin ceea ce face, el se comportă ca un terorist, nu cei care protestează împotriva vaccinării.

„L-am auzit pe dl. Cîțu, la prezentarea bugetului, spunând că, dacă o primărie nu poate să-și plătească angajații, o să plătească Guvernul.

Este un lucru inacceptabil, pentru că se calcă în picioare principiul autonomiei locale și principiile care au stat la baza integrării noastre europene, și anume descentralizarea și o autonomie reală!

Prin acest mod de gândire, nu doar că se încearcă o impunere a austerității cu forța, dar se încearcă, până la urmă, și o recentralizare, o dorință de dictatură a centrului către autoritățile locale, cele care sunt mai apropiate de cetățean, toate acestea adăugându-se la acest regim de teroare permanentă, care este inoculată populației, cu măsurile anti-Covid.

Aceste măsuri duc, în cele din urmă, la un regim liberal terorist. O spun aici, ca să știe și dl. Cîțu, pentru că el este teroristul, el și cu Iohannis, nu cei care încearcă să apere drepturile și libertățile cetățenești”, susține Solomon.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: