Criminal la volan! Un vasluian a produs un accident, beat și fără permis de conducere!

INCONȘTIENȚĂ… Polițiștii rutieri vasluieni au reținut un bărbat care a fost implicat într-un eveniment rutier zilele trecute, pe un drum public din municipiul Vaslui, conducând un autoturism, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Fapta s-a petrecut joi, pe 18 martie a.c. La ora 19.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, în urma căruia nu au rezultat victime, pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Vaslui (suburbia Rediu).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au depistat și identificat un bărbat de 45 ani, din municipiul Vaslui, care ar fi condus autoturismul (VS) implicat în evenimentul rutier.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vineri, 19 martie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de 20 martie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de emitere a unei măsuri preventive.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: