Doi gemeni violenți din Bârlad, după gratii! Au spart mai multe case și au tâlhărit bătrâni!

BOSCHETARI… Polițiștii bârlădeni au reținut doi frați gemeni din Bârlad, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de furt calificat, toate comise în municipiul Bârlad.

Este vorba de doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, frații bănuiți de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns într-un imobil aflat în construcție, amplasat pe strada Costache Robu, de unde au sustras unelte electrice în valoare de 7.000 lei.

În noaptea de 6 spre 7 martie a.c., bărbații ar fi pătruns și într-o locuință din strada Dochia, de unde au sustras bunuri în valoare de 20 lei.

Totodată, polițiștii au stabilit că în data de 14 martie a.c., ora 13:00, persoanele bănuite ar fi deposedat un bătrân de 62 de ani de o sumă de bani și de bunuri alimentare, după ce l-ar fi bruscat și trântit la pământ. Infracțiunea s-a  produs pe digul pârâului „Valea Seacă”, bătrânul nefiind vătămat fizic în urma producerii infracțiunii.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 19 martie a.c., polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore.

Sâmbătă, gemenii au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, cu propunere de  arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: