Protest al locuitorilor din cel mai mare cartier al Vasluiului! S-au săturat de gropi!

SUPĂRAȚI… Zeci de locuitori de pe strada Vasile Lupu, din cartierul 13 Decembrie, protestează împotriva modului în care firma care a montat rețelele de apă-canal a înțeles să repare ceea ce a stricat. Un locatar din zonă a postat pe rețelele de socializare mai multe poze, extrem de sugestive, în care se vede dezastrul lăsat de cei care au montat apa și canalizarea.

Culmea, susține cetățeanul respectiv, în numele locuitorilor din această zonă, strada și trotuarele tocmai ce fuseseră modernizate, când au venit meseriașii de la firma de apă-canal, care au lăsat vraiște în urma lor.

Iată ce reclamă cetățenii de pe strada Vasile Lupu:

„Prin anul 2015, odată cu începerea lucrărilor de modernizare a infrastructurii rutiere din cartierul 13 Decembrie, strada Vasile Lupu a fost inclusă în lista obiectivelor ce urmau a se reabilita….

Cinci ani de zile a durat toată lucrarea. Cinci ani, în care noi, locatarii acestui cartier, ne-am luptat cu noroaiele și gropile imense, ne luptăm să prindem rând la atelierele auto și la magazinele de încălțăminte, dar într-un final a ieșit soarele și pe această strada, astfel încât la sfârșitul lui 2019 parcă eram într-un alt oraș.

Strada modernă, proaspăt asfaltată, cu trotuare din pavele pe care pășeai cu mare drag.

Mulțumim pe această cale primăriei și tuturor celor implicați în modernizarea acestei străzi…. Maxim 500 de metri în 5 ani, deci 100 m/an…. Se putea și mai rău…

Dar visul frumos nu a ținut decât un an, da, 1 an. Și asta pentru că cei care au făcut proiectul inițial au uitat că trebuie să mai tragă niște țevi subterane. Așa că s-au apucat de treabă.

Au închis strada, au făcut tranșeele, au montat țevile, au astupat și au plecat. După ei, potopul…..

Au pus câte o lopată de pământ, în loc de asfalt, și câte o lopată de pietriș, în loc de pavele, și duși au fost…..

Stau și mă întreb: în contractele astea de le fac inginerii de la Urbanism, sau de unde-or fi, nu există paragraful acela cu „aducerea terenului la stare inițială”??? Mai durează tot 5 ani până vor repara ceea ce au stricat alții???”.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: