Reacție dură a deputatului Popica, față de colegul de Parlament, Botez! „Ai folosit Parlamentul ca dormitor. Minte că are studii superioare!”, spune Popica

REPLICĂ… Zilele trecute, deputatul vasluian Eduard Popica făcea o serie de comentarii, pe Facebook, față de un personaj extrem de controversat din USR, ajuns primar în Capitală, Clotilde Armand.

Lucru care nu a fost pe placul deputatului USR de Vaslui, Mihai Botez. Acesta s-a repezit la Popica și l-a făcut în fel și chip pe Facebook, nervos fiind că un parlamentar de Vaslui își permite să o jignească pe „sfânta” Armand.

Ei bine, în această dimineață, Eduard Popica i-a dat o replică pe măsură lui Botez, băiatul cu rucsacul, făcându-l „Habarnist”, un om fără studii și care nu a făcut nimic pentru județul Vaslui.

”Observ cu siderație cum un NIMENI al politicii Vasluiene, neavând niciun fel de activitate în slujba județului, nici măcar parlamentară (aproape 3 ani cât am fost prefect, mi-a trimis doar scrisori în legătură cu demersurile mele, dar nimic constructiv din partea dumnealui, doar întrebări), mă atacă, zice el, pe pagina lui de Facebook, în contextul în care săptămâna trecută am distribuit un filmuleț despre suspecta de evaziune fiscală ( https://www.google.ro/…/evaziune-furt-din-banul…/amp ) colegă de partid, Clotilde Armand.

Nu am discutat niciodată despre persoana domnului deputat Botez și nici despre faptul că singura activitate notabilă a dumnealui este aceea că a folosit Parlamentul pe post de dormitor, de aceea nu înțeleg înverșunarea dumnealui.

Domnule Botez, ai primit textul și fotografia de la camarila de partid, întrucât cu toții știm că nu ești în stare să legi două cuvinte, nivelul tău de pregătire evidențiindu-se și în CV-ul dumitale, unde minți pe toată lumea, că ai studii superioare finalizate.

Nu, domnule deputat, în sistemul Bologna studiile superioare nu sunt reprezentate prin diploma de licență, în acest sistem studiile superioare finalizate fiind licența plus obligatoriu disertația, ceea ce dumitale nu ai fost in stare să le termini: https://psnews.ro/pe-cine-vrea-usr-in-parlament-mihai…/….

Lăsându-vă pregătirea dumneavoastră la o parte, și intrând pe fondul problemei, spuneați că PSD a condus țara de 30 de ani. Să numeri și să aduni cu zecimale, nu înveți la Master, ci la grădiniță.

Așa că ia și calculează și, surprinzător, îți vor ieși 16 ani de guvernare de Dreapta și vreo 15 ai PSD, să nu mai spunem că președinția României a fost ocupată de PSD 10 ani, în timp ce 21 de ani am avut președinți de dreapta.

Spuneai că nu ne vindeți țara și că nu suntem vânduți? Atunci de ce multinaționalele nu plătesc impozitul față de statul român, acolo unde își desfășoară activitatea, externalizându-și profitul prin paradisuri fiscale?

De ce ați anulat datoria de sute de milioane de euro pe care le aveau BCR Banca pentru Locuințe și Raiffeisen Banca pentru Locuințe (în prezent Aedificium)? 

De ce România, țara producătoare de resurse naturale primește a o suta parte din valoarea exportată, de la cei ce o exploatează?

De ce pădurile noastre merg spre țările acolo un șefii vostri sălășluiesc?

Da, domnule deputat, ne vindeți țara puțin câte puțin și romanii văd asta și va vor taxa.

Și aveți grija că “Hoțul striga Hoții”, domnule Botez. Explicați-le vasluienilor, vă rog, cum colegul dumneavoastră de partid, viceprimar de Vaslui, cumulează 15.000 lei din două salarii, recunoscând chiar dumnealui că în calitate de viceprimar nu are atribuții (dacă tot sunteți etic) sau cum viceprimarul de Barlad și-a numit fratele purtător de cuvânt la Prefectură (nu mai vorbim de nepotisme?).

Și românilor le puteți explica cum ați numit la Iași un subprefect care nu are o zi vechime în câmpul muncii, singurul lui job fiind munca în campania electorală pentru USR sau de ce țara este într-o degringoladă totală. Cu era cu “oameni noi, metehne vechi?”

Domnule Deputat, scoateți haita de pe Facebook și puneți-i la treabă. Nu vă mai hrăniți cu iluziile trecutului, dați-le românilor prezentul și viitorul. Nu mai sunteți în opoziție, sunteți la putere, iar românii simt asta și vă vor taxa”, a scris Popica.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: