Podul din apropiere de satul Doagele a fost recepționat! Compania Nomis a făcut o lucrare de excepție!

0
13

EFORTURI… După un an și jumătate de lucrări extrem de complexe, într-o zonă destul de dificilă, podul din apropiere de satul Doagele, comuna Dragomirești, a fost reabilitat în totalitate, fiind recepționat ieri, în prezența conducerii județului.

Consiliul Județean Vaslui a obținut o finanțare pe PNDL2, pentru implementarea proiectului ”Proiectare și execuție pod din beton armat pe DJ 241C”, valoarea lucrărilor fiind de peste 1,14 milioane de lei.

”Este un obiectiv care ne-a dat mari bătăi de cap ani la rândul, mai ales în perioadele ploioase, când apele de pe versanți se strângeau la acest pod, care, de cele mai multe ori, era inundat, devenind impracticabil.

Am reușit, într-un final, să construim un pod la standardele actuale, prin Programul de dezvoltare locală, iar Consiliul Județean a contribuit cu cota de cofinanțare, astfel că cetățenii din Doagele nu vor mai trăi cu teama că vor fi izolați de localitatea reședință de comună.

În cel mai scurt timp, atunci când vremea se va încălzi, vom asfalta și cei 12 km de drum, care face legătura cu județul Bacău. Firma din București, care a câștigat licitația, a preluat amplasamentul și va trece la treabă”, a spus președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Constructorul, compania Nomis, a alocat specialiști și echipamente la acest pod, realiz=nd o lucrare foarte bună, care va dăinui peste ani.

„A fost o perioadă grea, ori de c=te ori ploua mai tare trebuia să dormim la acest pod, am stat multe nopți aici, c=nd satul Doagele era rupt de lume. De c=te ori nu am stat nopțile la vechiul pod, alături de ISU și Prefectură…

Acum, cu ajutorul Consiliului Județean și al constructorului, firma Nomis, circulăm pe un pod extrem de bine realizat.

Sunt bucuros că am ajuns la acest punct, în care recepționăm lucrarea, pentru binele locuitorilor din comuna Dragomirești”, a spus Dănuț Iacob, primarul comunei.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!