Povestea tragicomică a bărbatului găsit înghețat pe dealurile Cănțălăreștiului! Iată ce le-a declarat polițiștilor!

RÂSU-PLÂNSU… Luni seara, în apropiere de Cănțălărești, într-un lan de grâu situat la granița dintre comunele Ștefan cel Mare și Zăpodeni, a fost descoperit cadavrul înghețat al unui bărbat.

Alertate, autoritățile au constatat că este vorba de un bărbat din Ivănești, care fusese eliberat din arestul IPJ și care trebuia să ajungă acasă, în satul Bleșca, însă a sfârșit înghețat pe un deal.

Pe surse, am aflat că persoana decedată era bărbatul de 46 de ani, din Bleșca-Ivănești, care fusese reținut la finele săptămânii trecute, după ce furase vin din gospodăria unui vecin, care locuiește la Vaslui.

Sursele din satul în care a locuit bărbatul mort susțin că acesta a furat, într-un an de zile, peste 400 de litri de vin, până ce proprietarul a realizat ce se petrece.

„Fura cam 4 litri pe zi. Zice că a intrat cam de 100 de ori în beci, în fiecare zi se alimenta de acolo. Era un tip rău, violent, care bea de stingea, și-a bătut și tatăl. Nu știu cum, a descoperit că poate intra în beci la vin, să se aprovizioneze cu vin, așa că a furat pe rupte.

Culmea, în fața polițiștilor a spus că mai fura cineva, pe lângă el. A spus că, ori de câte ori fura câte 4 litri punea un semn, iar a doua zi, când se întorcea din nou la butoi, semnele nu mai erau”, spune o sursă oficială. 

Adică, nu era un singur hoț, mai erau și alți pofticioși prin Bleșca, abonați la butoiul vasluianului. Cei din sat cred că, intrat în sevraj – pentru că la arest nu a primit băuturi alcoolice – bărbatul de 46 de ani nu a realizat unde este și a sfârșit pe dealurile Cănțălăreștiului.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: