Primărița Mona Bujor rezolvă problema gunoiului menajer, la Solești! Gospodăriile vor primi pubele!

DIN POARTĂ ÎN POARTĂ… Vești bune pentru locuitorii comunei Solești, după ce primarul Mona Bujor a anunțat că, până la Sărbătorile Pascale, va finaliza achiziția dar și împărțirea celor 1.500 de pubele de gunoi. Astfel, fiecare gospodărie va primi câte o pubelă, pe baza unui proces verbal. Acest lucru vine în beneficiul oamenilor din comună, nevoiți, până acum, să meargă cu sacii de gunoi până la platformele special amenajate.

De asemenea, primarul Mona Bujor spune că programul de ridicare a gunoiului va rămâne același, în ziua de miercuri. În schimb, pentru a rezolva problema ridicării gunoiului și din poarta gospodăriilor greu accesibile, Primăria a achiziționat un tractor cu remorcă.

“Acolo unde nu va putea ajunge mașina de gunoi, vom folosi tractorul cu remorcă achiziționat de primărie. Pubelele vor fi ridicate din zonele mai greu accesibile și duse până la platformele de gunoi. După golire, vor fi aduse cetățenilor, la poartă”, spune primarul comunei Solești. }inând cont de faptul că ridicarea gunoiului menajer din comunele vasluiene a devenit o problemă, odată cu implementarea noului program de gestionare a deșeurile menajere, mai ales că, în anumite comune, oamenii erau obligați să parcurgă distanțe destul de mari până la platformele special amenajate, primarul Mona Bujor reușește să rezolve una dintre problemele dureroase ale comunității. Ridicarea gunoiului din poartă în poartă nu face altceva decât să scutească, în primul rând, persoanele trecute de prima tinerețe, să meargă pe jos pentru a ajunge la platformele amenajate.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: