Protest al deputatului Solomon, în numele bârlădenilor! „Nu acceptăm creșterea taxelor, proiectul lui Boroș trebuie să cadă”, spune deputatul

NEMULȚUMIRI… Primarul Bârladului, Dumitru Boroș, propune Consiliului Local un proiect prin care folosirea parcărilor de reședință să se facă în baza unui abonament anual. Ideea edilului liberal îl face pe deputatul PSD Adrian Solomon să spună că Boroș urmărește creșterea taxelor locale, în timp ce locuitorii orașului se vor încăiera pentru un loc de parcare.

Asta, culmea!, chiar în perioada de pandemie, care face ca municipiul Bârlad să fie sub cod roșu, iar multe afaceri se închid. 

„Preconizând un buget de austeritate pe care i l-a pregătit chiar propriul guvern penelist, dl.Boroș crește taxele locale. Mai exact vrea să ne pună să închiriem parcările făcute (tot) cu banii noștri și să ne războim prin licitații până când unii vor rămâne cu buza umflată, iar buna vecinătate se va transforma în invidie și pizmă.

În județul cel mai afectat economic de pandemie, cu cei mai mulți locuitori care trăiesc pe salariul minim pe economie, în orașul cu spital suport Covid și cu rata de infectare cea mai mare din zonă, cu antreprenori Horeca, și nu numai, disperați că le dispar afacerile și cu angajati bântuiți de spectrul șomajului, administrația liberală vrea bani de la populație.

E o culme a cinismului să crești costul vieții în același timp în care Cîțu a tăiat pensiile, salariile bugetarilor sau creșterile de alocații, iar disponibilizările de personal din administrația publică bat la ușă tot cu pixul galben-albastru.

Nu putem fi de acord să contribuim, alături de liberali și de useriști, la sărăcirea și la învrăjbirea bărlădenilor, acum, când solidaritatea și echitatea trebuie să primeze. Acest proiect aberant TREBUIE SĂ CADĂ!”, a postat deputatul Solomon, pe Facebook.

Solomon îi cere public primarului Boroș să răspundă la întrebarea: „Cine a recomandat-o pe managera spitalului?”

Continuând în linia atacurilor decisive, la adresa activității administrației liberale, deputatul Solomon îi pune o întrebare publică primarului Boroș.

„Să lucrăm cu materialul clientului! Nu e un secret pentru nimeni că VRN este oficiosul PNL Vaslui, iar Cezara este limba și pixul lui Bouroș, primarul nostru liberal.

Vedem că noul manager de la spital: “I-A FOST RECOMANDATĂ”(!!??) primarului. Autorul omite să spună de către cine, cu ce ocazie și, mai ales, ce o recomandă pe duduie!!! Puțin, foarte puțin!

Așa că, domnule primar, este ultima întrebare publică la care, în virtutea obligațiilor legale pe care le ai, îți recomand prietenește să răspunzi, cu transparență și onestitatea pe care în mod nesincer și prefăcut le-ai clamat în campania electorală: CINE A FĂCUT ACEASTĂ RECOMANDARE?

Bârlădenii trebuie să afle de la dvs. dacă Bârladul a devenit un oraș condus după metode mafiote, în care se fac primarului recomandări ce nu pot fi refuzate!

Următoarea întrebare o facem peste drum de spital. Capisci?”, este mesajul deputatului Adrian Solomon către primarul Boroș.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: