Deputatul Eduard Popica, invitație către locuitorii Bârladului! În curând, și vasluienii vor veni în audiență la parlamentarul vasluian!

Deputatul PSD Eduard Popica lansează o invitație bârlădenilor, dar și locuitorilor din comunele limitrofe Bârladului, de a trece pragul cabinetului parlamentar deschis, de curând, la Bârlad. Popica promite ca problemele cetățenilor vor fi ascultate și, în limita posibilităților, se vor găsi și soluții pentru rezolvarea lor, mai ales că toate problemele vor fi prezentate în Parlamentul României.

Dragi prieteni,
📌Asa cum am promis în campania electorală, vom încerca pe cât posibil, la fel cum am făcut-o și în perioada cât am fost Prefect al județului Vaslui, sa fim alături de oameni și de necesitățile lor.
📌În acest context, doresc sa adresez invitația tuturor locuitorilor municipiului Bârlad, dar și a celor din comunele limitrofe, ca atunci când considera ca le putem fi de folos, sa ne treacă pragul Cabinetului Parlamentar, deschis în Bârlad, pe Bulevardul Republicii în intersecția “Cerbul de Aur”.
📌Aici, de luni pana joi, în intervalul orar 08.00-16.00, va aștepta dl. consilier Motrea Florin, iar vinerea între orele 09.00-12.00, va aștept personal pentru programul de audiențe.
📌În cea mai scurta perioada de timp, vom deschide și Cabinetul Parlamentar din municipiul Vaslui, acolo unde ne vom întâlni cu vasluienii și locuitorii comunelor din apropierea municipiului reședința de județ.

Sa auzim numai de bine!, este mesajul parlamentarului vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: