Vestea bombă, dată de primarul Vasluiului! Ne înfrățim cu Chișinăul, în acest an!

FRAȚI…Raionul Anenii Noi se va înfrăți cu capitala de județ. Solicitarea moldovenilor a fost făcută în 2020 pentru un parteneriat cu municipiul Vaslui. Parteneriatul face referire la activități comune între cele două localități.

De asemenea, primarul municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl a vorbit despre o eventuală înfrățire și parteneriat cu capitala Republicii Moldova. În acest sens, în urmă cu câteva luni, a avut loc o întâlnire între primarul Vasluiului și cel al Chișinăului.

„Ședința de Consiliu Local este una importantă, cu două puncte principale pe ordinea de zi. Unul dintre ele este legat de raportul de activitate al primarului pe anul 2020 și cel de-al doilea este dedicat înfrățirii municipiului Vaslui cu Anenii Noi, Republica Moldova. Solicitarea a fost făcută în ideea că vom desfășura activități în comun.

Noi suntem deja înfrățiți cu câteva comunități cu care am desfășurat diferite proiecte. În același timp, pot să vă spun că, în urmă cu câteva luni am avut ca oaspete pe primarul Chișinăului cu care am convenit ca, imediat ce situația ne va permite și lucrurile vor intra în normal, să începem un parteneriat și cu capitala Republicii Moldova.

Cred că este un lucru bun mai ales că interesul nostru dar și a comunităților cu care ne înfrățim este acela de a desfășura activități în comun, în această parte a Europei”, a declarat primarul municipiului Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: