O gașcă de bătăuși din Iana a distrus un bar din sat! Cinci dintre ei sunt sub control judiciar!

AGRESORI… Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 52 de ani, din comuna Iana, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 21 martie a.c., la ora 20.30, în zona unui local de alimentație publică, din localitatea Iana, pe fondul unui conflict anterior, cei cinci bărbați au provocat scandal și s-au lovit reciproc. Totodată, ca urmare a scandalului provocat au fost distruse mai multe bunuri.

În data de 24 martie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei cinci bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulteriori aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: