Cum scapă Murgeniul de încă un șmecher! „Boacă” se duce azi la pârnaie, dacă nu i-a priit controlul judiciar!


SENTINȚĂ… Săndel Mitrofan, un bărbat de 50 de ani, din Murgeni, s-a crezut mai zmeu decât toată lumea și a umblat beat peste tot prin oraș, deși fusese reținut și trimis acasă sub control judiciar încă din 14 martie. Mitrofan, zis „Boacă”, este cercetat, din nou, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În seara zilei de 27 martie a.c., la ora 20.55, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public, din localitatea Lățești, orașul Murgeni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni, nimeni altul decât Boacă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 50 de ani avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 14 martie a.c., față de bărbat fusese dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. Dar șmecherului de Mitrofan nu i-a păsat.

Astăzi, acesta va fi prezentat Judecătoriei Bârlad, pentru a fi înlocuită măsura preventivă a controlului judiciar cu măsura arestului preventiv. {i, mai mult ca sigur, va ajunge la răcoare, de data aceasta!

Alexandru Croitoru

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: