Scandal uriaș la Murgeni! Agent de poliție și polițist local, bruscați în timp ce ridicau un minor, cu mandat de aducere! (VIDEO)

INCREDIBIL… Agentul de poliție Marius Stan, de la Murgeni, a fost la un pas să fie linșat, luni seară, în timp ce punea în aplicare un mandat de aducere. Deși șefii Poliției Murgeni știu potențialul exploziv al romilor din anumite cartiere ale orașului, polițistul a fost trimis de unul singur să-l ridice pe băiat, bănuit de fapte penale, pentru care exista deja un mandat de aducere.

Este adevărat, alături de polițist este și un agent de la Locala din Murgeni, care tace timorat și mai-mai să o ia la fugă, în timp ce zeci de țigani îl încercuiesc pe polițist. Cu mâneca ruptă și plin de sânge pe mână, polițistul rezistă tuturor atacurilor, fiind împins și bruscat de mai multe femei, în timp ce unul dintre cei de față filmează și face mare scandal.

Minorul este și el în plină vervă revoluționară, așa că refuză să urce în mașina Poliției, o autospecială pregătită pentru a ridica persoanele care sunt duse la audieri. Este în câtușe, însâ se vede cum se smulge din mâna polițistului, pentru a scăpa.

Realizând că situația poate degenera, fără să răspundă în vreun fel zecilor de romi adunați în jurul său, polițistul cere disperat ajutoare de la Poliția Murgeni, care nu mai vin. În schimb, unul dintre cei care filmează sună la 112 și cere ajutor, pe motiv că fiul lor a fost ridicat de polițist, fără ca acesta să prezinte vreun document familiei.

Filmarea are în jur de 11 minute, timp în care agentul de poliție cere disperat întăriri, care nu mai ajung. Romii vor să dea în mașina de Poliție, caz în care agentul Marius Stan le spune, calm, să se potolească. Nici așa nu e bine, pentru că romii vor să-l bage ei în mașină pe tânărul care se opune extrem de clar reținerii și aducerii la Poliție.

Într-un final, romii se liniștesc și îl lasă pe polițist să-l urce pe băiat pe bancheta din spate a autospecialei, spunând că vor merge și ei la Poliție. Imagini care arată, cât se poate de clar, faptul că orașul Murgeni este pe un butoi de pulbere, iar autoritățile statului nu prea contează în fața clanurilor de acolo.

Sunt mii de comentarii pe pagina celui care a transmis live acest scandal. Majoritatea celor care comentează îndeamnă la linșarea polițistului, fapte foarte grave, care nu s-ar petrece într-o țară civilizată.

VIDEO SCANDAL MURGENI

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: