Se extinde rețeaua de gaze, la Negrești! Primarul Rusu are un program ambițios, piața va fi prioritară!

UN PRIMAR DEVOTAT… Zilele trecute, primarul orașului Negrești, Cristinel Rusu a anunțat noi lucrări la rețeaua de gaze naturale a orașului. Lipsit, ani la rând, de investiții serioase, Negreștiul începe, ușor-ușor, să-și schimbe “fața” și să arate tot mai mult a oraș european.

“Am semnat recepția finală pentru extinderea rețelei cu reprezentanții ISC și Gaz Est. Avem în vedere străzile A.I. Cuza, pe o lugime de 840 de m, I.L. Caragiale, pe o lungime de 570 de m și I.C.Frimu, pe o lungime de 587 de m.

De asemenea, continuă lucrările de extindere pe străzile M. Kogălniceanu, pe o lungime de 2.680 de m, D. Cantemir, pe o lungime de 260 de m, și Dacia, pe o lungime de 105 m. Aici, stadiul lucrărilor au ajuns deja la aproximativ 90%.

Pe strada G. Enescu a fost semnat contractul de execuție și lucrările vor începe în curând”, spune primarul orașului Negrești.

Anul 2021 se arată un an cu austeritate inclusiv pentru orașul Negrești. Cu toate acestea, primarul Cristinel Rusu spune că-și dorește ca, în acest an. să ducă la bun sfârșit câteva investiții aflate acum în diferite stadii.

Astfel, pe lângă extinderea rețelei de gaze naturale, edilul are în plan finalizarea pieței din oraș.

“Față de anii din urmă, bugetul orașului este ceva mai mic dar acest lucru nu trebuie să ne descurajeze. Pentru investiții ne rămân la dispoziție fondurile europene.

Noi trebuie doar să gândim și să punem în practică proiecte. Am început, cu pași mici, investițiile ce vor duce la dezvoltarea Negreștiului și nu trebuie decât să continuăm.

Cu timpul, vor veni și marile proiecte ce vor aduce un plus în viața negreștenilor”, mai spune Cristinel Rusu.

Alexandru Croitoru

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: