Cum au fost jigniți vasluienii care nu au participat, ieri, la protestul AUR! „Aveți de toate, vasluieni?”

MITING EȘUAT… Câteva zeci de persoane s-au adunat, ieri, în centrul civic al Vasluiului, pentru a protesta împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvern. Deși Vasluiul este într-o zonă relativ galbenă a îmbolnăvirilor cu Covid 19, vasluienii au demonstrat că pot ieși să proteste, o mișcare absolut democratică, pentru o țară europeană.

Numai că, onor membrii sau simpatizanții AUR din județul Vaslui – acțiunea a fost organizată de partidul lui George Simion – au aruncat cu mizerii și jigniri la adresa celor care nu au ieșit din case, să protesteze.

Pe pagina Alianței pentru Unitatea Românilor Județul Vaslui, sub pozele în care se vedea mâna de protestatari a apărut un text halucinant:

„Vasluieni, așa este că aveți de toate? Nu vă lipsește nimic, nu?

Vă plac restricțiile… bravo, halal…. să nu facem nicio schimbare, să fim sclavii lui Arafat, Câțu și johannis”, au scris protestatarii pe rețelele de socializare, neuitând să menționeze, la final, „text preluat”.

Adică, „noi vă jignim pe voi, dar textul ne-a fost dictat de la București, nu suntem noi vinovați”, așa au dictat mințile înfierbântate din jurul lui Simion. Mai poți să spui ceva?

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: