Deputatul Solomon iese la atac, împotriva administrației liberale a Bârladului! „Au pus bârlădenii să se lupte între ei, pentru un loc de parcare”, spune Solomon

SCANDAL LA BÂRLAD… Începând de marți, anunță deputatul de Vaslui pe rețelele de socializare, Adrian Solomon, „coaliția AUSTERITĂȚII și a SUPRATAXĂRII USR-PNL și-a intrat în mandat și la Bârlad”. Venind în apărarea intereselor bârlădenilor, deputatul Solomon crede că „începe lupta bârlădenilor cu ei înșiși, administrată cinic de niște politicieni scăpați de sub control democratic”.

Care este momentul care a declanșat nemulțumirea parlamentarului vasluian? Faptul că parcările din oraș vor fi scoase la licitație, prin decizie a CLM luată ieri.

„Parcările vor fi scoase la licitație ca să aibă Boroș bani de cheltuit pe monumente dacopate și pe asfaltări de străzi deja asfaltate.

În ședința CLM Bârlad, liberpluseriștii si-au modificat de OPT ori propriul proiect, ținut ipocrit timp de 30 de zile pe site-ul primăriei, din moment ce tot ei n-au fost de acord cu propriile propuneri.

Au eliminat de pe listă categoriile defavorizate – persoane cu dizabilități/aparținători, veterani de război, pensionari – care ar fi trebuit să beneficieze de tratament diferit.

Acceptarea amendamentelor noastre ar fi afectat însă interesele cleptocrate ale rețelelor de influență care gravitează în jurul acestor organizații.

Între timp lumea iese în stradă din cauza șomajului, a veniturilor scăzute, a regimului polițienesc instaurat de Guvernele Cîțu-Orban, a supraaglomerării ATI, a vaccinării clientelare din armată și din servicii, a subfinanțării sănătății și educației, a EUGENÍEI statale îndreptate împotriva bolnavilor noncovid și a vărstnicilor, a falimentării micilor antreprenori locali.

Protestele vizează rezolvarea acestor grave probleme ale societății, însă scopurile dreptei sunt cu totul altele decât agenda cetățeanului”, explică Solomon.

Acesta anunță că „PSD nu va accepta ca interesele financiare ale unei minorități rapace să distrugă și-așa firavul liant social al acestui oraș, nici pe al acestei țări”.

„Vom ataca in instanță orice inițiativă care ridică si mai mult costul vieții romanilor/bărlădenilor, vom sanctiona prin vot incompetența și egoismul celor care dețin puterea”, spune Solomon.

Se anunță un imens scandal și la viitorul hypermarket Carrefour. Miza? Locurile de muncă extrem de puține!

Tot ieri, deputatul bârlădean a prezentat opiniei publice ceea ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe, acolo unde s-a deschis un hypermarket, complet automatizat, fără casieri. Solomon crede că acest lucru se va întâmpla și la viitorul hypermarket Carrefour Bârlad, pe baza declarațiilor conducerii acestei companii.

Asta va însemna mai puține locuri de muncă, față de ce anunța municipalitatea în urmă cu un an de zile.

” Iată cum mitul boroșist al sutelor de locuri de muncă se risipește rapid precum ceața într-o dimineață de primăvară.

Anunțat cu surle și trâmbițe liberalo-capitaliste, hypermarketul minune care trebuia să facă prune (sâc!), devine doar o mașinărie robotizată de aspirat pensiile și salariile bârlădenilor.

Cei/cele care așteptați să vă facă Boroș casier la Răscruce, trebuie să vă reorientați către meserii necalificate de salahor și aranjor pe raft. Meserii atât de bănoase încât bugetul local va plânge zeci de ani după cotele defalcate din impozitul pe venit d’anțărț de la IRB.

Ce blestem pe orașul nostru să fie jupânit de o gloată de neisprăviți care dărâma fizic industria și falimentează  indirect micul comerț local, singurul aducător de venituri la bugetul local!

Fără acestea, PNL-ul vă propune să plătiți parcarea de lângă bloc în care nu a investit niciun leu din 2016 încoace, dar pe care o veți putea folosi exclusiv doar noaptea, atunci când chiar nu exista o problemă a parcărilor.

Va fi de acum încolo: scandal veșnic  între vecini, cauciucuri tăiate, mașini zgâriate și ștergătoare croșetate.

Bravos PNL-USR! Sunteți o legendă vie…”, a scris Solomon pe rețelele de socializare.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: