Nu s-a mai auzit una ca asta! Comuna Tăcuta este condusă de un primar din Portari-Zăpodeni și un consilier personal din Băcești!

UNICAT ÎN JUDEȚ… Cu siguranță, comuna Tăcuta se va înscrie în istoria alegerilor locale cu sloganul „Așa, NU!”, după ce localnicii au votat ca primar un individ cu domiciliul în Vaslui, de loc din satul Portari, comuna Zăpodeni, fără vreo treabă cu satul lor. L-au votat pentru a doua oară primar, de neînțeles, deși nu a făcut nimic pentru ei!

Ionel Florin, fost agent de pază la o bancă din Vaslui, a fost votat din nou de locuitorii Tăcutei, deși omul nu a locuit aproape deloc acolo. Are domiciliul de flotant la casa socrului, atât.

În campanie a promis câte în lună și în stele. Credeți că a făcut ceva din ce a promis? Nuuu! Omul este interesat doar de salariul de la primărie, fiind mai mult văzut prin Vaslui.

Ei bine, în timp ce satele Tăcutei o duc greu, greu de tot, primarul a mai pus la cale o afacere, perfect legală. Într-o sărăcie de nedescris, cu un buget ca vai de lume, primarul PNL și-a angajat consilier personal. De unde? Tocmai de la Băcești, un om care nu a trecut până acum prin comună!

Așa s-a ajuns ca Tăcuta să fie condusă de primarul din Portari și de consilierul de la Băcești, fapt care a trezit furia localnicilor. Cei doi au decis că nu mai este nevoie de Consiliu Local, așa că ședința de CL nu s-a mai ținut în martie, spre nemulțumirea inclusiv a consilierilor liberali.

„Sunt nemulțumit, de-a dreptul revoltat de atitudinea consilierilor locali PNL, de faptul că nu iau atitudine, când văd că un venetic conduce comuna, iar un altul, și mai venetic, a ajuns să decidă destinele rudelor mele, ale prietenilor mei, ale locuitorilor din comuna Tăcuta.

Doi venetici au mână liberă la distrugerea comunei noastre”, a spus Ion Beraru, liderul consilierilor locali PSD, unul dintre cei mai respectați locuitori ai comunei.

În timp ce primarul aruncă 50-60.000 de lei pe an pentru salariul consilierului personal, copiii din Dumasca vin pe jos, pentru că primarul i-a mințit pe părinți, că va aduce microbuz școlar.

Cu salariul pe care îl plătește consilierului din Băcești, în jur de 20.000 de euro pe doi ani, ar fi putut cumpăra un microbuz pentru acești copii necăjiți, care fac kilometri pe jos, în fiecare zi, până la școala din Tăcuta. Rușine, domnule primar!

Priviți imaginile de mai jos, pentru a vedea cât de puțin are grijă de copiii din Tăcuta, acest primar liberal.

Daniel Tănăsuc

3 thoughts on “Nu s-a mai auzit una ca asta! Comuna Tăcuta este condusă de un primar din Portari-Zăpodeni și un consilier personal din Băcești!

  1. Mă mir cum poți să citești o asemenea mizerie? A ajuns Tănăsucă să fie la mâna mafiilor locale ? Dacă fostul viceprimar, dat afară pentru incompetență și ultraj,, un analfabet și recunoscut pentru faptele penale, condamnat pentru furtul a trei butoaie de bere de la Dumitru Rusu din Focșasca, urmărit și legat cu cătușe de intrarea Poliției Tăcuta pentru furtul unor animale mari, poate să plătească articole la acest ziar condus de dl Tănăsucă înseamnă că totul este posibil în redacția acestui jurnal. Deontologia profesională te obligă la o minimă verificare pentru a public niște informații ! În primul rând consilierul personal a domnului primar este cetățean al comunei Tăcuta cu domiciliul stabil în Tăcuta. În al II-lea rând primarul Florin Ionel este unul din cei mai destoinici primari pe care i-a avut Tăcuta din 1989 încoace, cu realizări notabile în infrastructură, administrație și dezvoltare durabilă a comunei cu zeci de proiecte unele în derulare,. Pentru faptul că atunci când era student a lucrat la o firmă de pază asta nu înseamnă că a spart magazine prin satele componente ale comunei Tăcuta, nu este condamnat de oameni că ar fi încălțat vaci sau alte animale mari cu cizme de cauciuc pentru a li se pierde urma, .așa cum au procedat cei ce-l împroașcă cu noroi. De ce nu au câștigat acei pretendenți la funcția de primar alegerile locale ? În veci și pururi nimeni nu și-ar pune ștampila pe un asemenea individ care împroașcă în jurul lui numai teroare, încât și familia lui nu-l poate suporta ? Ce ar spune taică-su din mormânt ?

  2. Va rog foarte frumos lasati morti in pace Va rog nu l bagati pe tata in toate mizeriile voastre….Primaru din Com Tacuta ii bun doar ptr unele persoane .. Nu ma intereseaza un singur comentariu daca il mai bagati pe tata vă va parea rau Va
    multumesc

  3. De ce vă dați părearea fără să știți acest primar a făcut atâtea de când a fost ales prima dată, față de fostul primar care nu a făcut nimic timp de 16 ani de el de ce nu a scris nimeni nimic, dar de el nu a mai scris nimeni nimic

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: