Primăria Negrești oferă locuri de case tinerilor între 18 și 35 de ani! Sunt zeci de loturi disponibile!

Vești bune pentru tinerii din orașul Negrești după ce Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care, tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot primit, gratuit, locuri de case. În total, Primăria orașului Negrești pune la dispoziție, celor interesați, 21 de loturi de casă, a câte 500 de mp fiecare, situate în suburbia Cioatele.

Cei interesați trebuie să îndeplinească, în schimb, cumulativ, câteva criterii. Pe lângă cel de vârstă, tinerii trebuie să aibă domiciliul stabil în Negrești. Apoi, la data depunerii cererii, precum și la data rezolvării acesteia, să nu au avut sau să nu dețină în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei locuințe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea terenului, cât și în alte localităti și să nu fi beneficiat de programe sociale privind acordarea de locuințe.

Pentru dovedirea criteriilor de mai sus, cei interesați trebuie să depună la Primăria Negrești următoarele documente: cerere tip, copie de pe certificatul de naștere,  copie de pe actul de identitate și două declarații. O declarație a solicitantului, autentificată la notariatul public, pe propria răspundere, că nu deține sau că nu a deținut în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei locuinte, iar cealaltă a părinților solicitantului, autentificată, de asemenea, la un notariat public, pe propria răspundere, că nu dețin sau că nu au deținut în proprietate, în ultimii 10 ani, un teren în suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban și de 5.000 mp în mediul rural, indiferent de localitatea în care este situat terenul.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: