Scandal între primarul de Șuletea și deputatul Polak! ”Scuipa semințe în scara blocului, iar acum e demnitar”

INCREDIBIL… La finele lunii ianuarie, primarul comunei Șuletea, Ciprian Tamaș, posta o fotografie făcută la Compania Națională de Investiții, în compania unui bun prieten, șuletean la origine, deputatul de Galați, Onuț Valeriu Atanasiu.

„Mulțumesc prietenului nostru, domnului deputat Onuț Valeriu Atanasiu, pentru suportul acordat proiectelor comunei Șuletea”, scria, entuziasmat, primarul de Șuletea.

Nu bănuia ce furtună avea să se declanșeze în PNL, partidul în care activează parlamentarul gălățean. „Băiatul lui mămica”, ajuns parlamentar din greșeală, ne referim aici la deputatul PNL de Vaslui, Tudor Polak, a mers val-vârtej la Ludovic Orban, președintele partidului.

„Cum să permiteți asta, domnule președinte? Ciprian Tamaș, primarul de la Șuletea, alături de un deputat PNL? Știți că Tamaș este cel mai anti-penelist primar din județul Vaslui?”, s-a plâns Polak către Orban, ca ultimul pârâcios din clasă.

Ludovic Orban nu a luat nicio măsură împotriva parlamentarului gălățean, în urma reclamației făcute de junele Polak, însă pentru Onuț Valeriu Atanasiu au fost unele zile destul de grele, fiind luat la întrebări privind prezența la CNI alături de un primar pesedist.

Auzind asta, Tamaș a luat foc. L-a sunat pe „băiatul lui mămica” extrem de nervos, cerându-i socoteală pentru gestul său mizerabil.

„Onuț Valeriu Atanasiu are casă în comuna noastră, este un prieten drag al nostru, a încercat să ne ajute, dar se bagă un neica-nimeni ca Polak, s-a dus glonț la Orban.

L-am întrebat pe Polak ce a căutat la conducerea PNL cu pâra, mai ales că dl. Atanasiu este un prieten drag al comunei, la care acesta mi-a răspuns: „Ai grijă cum vorbești, acum sunt demnitar”. „Ce demnitar ești, măi băiatule? Până acum câteva luni scuipai semințe în casa scării, iar acum îmi spui că ești demnitar? Nu ți-e rușine să apari prin județ?”, i-am răspuns.

Iată de ce acest județ nu mai dă înainte, din cauza unora ca Polak, care nu știe altceva decât să pună bețe în roate peste tot”, a spus primarul de la Șuletea, extrem de supărat.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: