Primarul Boroș provoacă locuitorii Bârladului la discuții! Cum vedeți dezvoltarea municipiului Bârlad, în următorii ani?

IDEI DE PROIECTE… Dumitru Boroș, primarul Bârladului, a lansat o provocare publică pentru locuitorii orașului, prin care le cere părerea despre situația actuală a municipiului, plus ideile de dezvoltarea ulterioare, în vederea elaborării unei strategii de dezvoltare pe următorii ani.

Campania lansată de primărie se numește „Contribuie la Dezvoltarea Municipiului Bârlad!” și înseamnă completarea unui formular, de către bârlădenii care au idei de perspectivă, proiecte care ar putea deveni realitate în câțiva ani.

„Vă invităm să completați chestionarul referitor la „Evaluarea situației actuale a Municipiului Bârlad”.

Primăria Municipiului Bârlad vă invită să contribuiți la conturarea ideilor de proiecte în cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Bârlad.

Este un proiect al nostru, al tuturor locuitorilor Municipiului Bârlad!

~mpreună vom stabili direcțiile de dezvoltare, vom identifica punctele forte și vom găsi soluții pentru punctele slabe.

În continuare, vă considerăm un partener de încredere pentru Dezvoltarea Municipiului Bârlad!”, este mesajul primarului Dumitru Boroș.

Iată și adresa la care veți găsi formularul, pe care îl veți completa și îl veți trimite către primărie: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSci4_CRJhxV8kGIizu_ZN-Nki6mG4IJqE2wcVfiWXKus8G81A/viewform

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: