Programul examenelor la Permise Auto a fost modificat, reclamație la DSP! Vezi în ce condiții vei intra la examen!

VERIFICĂRI… O sesizare a unui cetățean vasluian, față de modul în care unii dintre cei care susțin examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere au înțeles să păstreze distanța socială, a adus modificări semnificative în ceea ce privește modul în care se va susține acest examen.

Astfel, începând cu 1 aprilie, candidații vor putea intra în sala de examen doar pe baza programărilor on-line. Acest lucru se aplică tuturor celor care vor susține examenul,  indiferent dacă aceștia sunt la prima examinare sau nu.

„În urma unei sesizări, colegii noștri s-au deplasat la sediul Serviciului Public Permise și Înmatriculări Auto. La finalul controlului au fost transmise câteva recomandări privind respectarea normelor sanitare anticovid.

Aceste recomandări au fost legate de folosirea dezinfectanților, a măștilor de protecție și de respectarea distanțării sociale. De asemenea, rămâne ca cei din conducerea Serviciului să pună în aplicare recomandările făcute de inspectorii DSP”, a spus Mihaela Vlada, directorul Direcției de Sănătate Publică Vaslui.  

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: