Copiii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Negrești au primit cadouri de la polițiști

0
36

Ca în fiecare an, polițiștii vasluieni au împărțit cadouri copiilor de la Centrul școlar pentru Educație Incluzivă Negrești. Centrul se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui încă din anul 1990, copiii fiind vizitați în perioada sărbătorilor religioase.
 
Nici această primăvară nu a constituit o excepție, Centrul școlar pentru Educație Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, care au adus în dar cărți, produse alimentare și dulciuri. Au fost asigurate un număr de 463 de cărți, ghiduri și manuale școlare auxiliare,    pentru toate cele 16 clase, fiind asigurat astfel  material didactic  tuturor beneficiarilor instituției.
 

Anul acesta, cadourile au ajuns mai devreme la Negrești, întrucât în perioada 1 aprilie – 4 mai, elevii centrului sunt în vacanță, iar Sărbătorile Pascale îi vor găsi pe copii, acasă. Cadourile au fost oferite celor 130 de copii de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Aceștia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din bucuria Sfintelor Sărbători de Paști.
 
Deși, din cauza măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei, copiii nu au mai putut să-i răsplătească pe polițiști cu frumoasele și emoționantele programe artistice, reprezentanții acestora s-au bucurat să-i aștepte, cu mască, pe reprezentanții Iepurașului de Paști.
 
„Având în vedere lipsa acută a manualelor școlare destinate elevilor cu cerințe educaționale speciale (C.E.S.), donația primită asigură un suport real în însușirea scrisului și a cititului, auxiliarele sunt frumos colorate, au texte bine alese iar exercițiile sunt adaptate nivelului de dezvoltare și nevoilor copilului cu C.E.S.! Cu recunoștință și respect dorim să vă mulțumim pentru darurile minunate, implicarea constantă și dăruirea dumneavoastră față de acești copii”, spun profesorii Centrului.
 
 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!