Bãrbat retinut de politistii bârlãdeni, vineri seara! Supãrat, si-a tãiat sotia si soacra cu un cutit!

LA UN PAS DE NENOROCIRE… Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat, în vârstã de 55 ani, din Bârlad, bãnuit de comiterea infractiunilor de violentã în familie si lovire sau alte violente, dupã ce acesta si-ar fi agresat sotia (cu care se aflã în procedurã de divort) si soacra.

Din cercetãrile efectuate de politisti s-a stabilit faptul cã, în data de 1 aprilie a.c., la ora 20.35, aflati în locuinta comunã, din municipiul Bârlad, pe fondul unui conflict spontan si al consumului de alcool, bãrbatul bãnuit de comiterea infractiunilor si-ar fi agresat sotia si soacra, provocându-le plãgi tãiate, cu un cutit.

Cele douã femei, în vârstã de 53, respectiv 85 de ani, au suferit plãgi superficiale si escoriatii. Sotia a fost transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, de unde a fost externatã în cursul zilei de vineri.
 

Femeia de 85 de ani a primit îngrijiri medicale la fata locului si nu a necesitat transportul la spital.

Ca urmare a agresiunilor, victimele au suferit vãtãmãri corporale ce vor necesita 8 – 9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (sotia), respectiv 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (soacra).

În urma interventiei în imobilul în care s-au produs infractiunile sesizate, politistii l-au depistat pe bãrbatul bãnuit care prezenta o plagã tãiatã superficialã, în zona abdomenului, fiind transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 2 aprilie a.c. politistii bârlãdeni l-au retinut pe agresor, pentru o perioadã de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru dispunerea unei mãsuri preventive.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: