Odiseea iubãretului Marian Anghel s-a terminat cu o condamnare de 9 ani! S-a culcat cu o fatã de 13 ani!

0
22

PEDEAPSÃ… În urmã cu mai bine de 3 ani, o poveste uimitoare avea sã retinã atentia opiniei publice din judetul Vaslui dar si din tarã. Un tânãr de 29 de ani a ajuns pe mâna politistilor, acuzat de act sexual cu un minor.

Mai exact, Marian Nelu Anghel a întretinut relatii sexuale, timp de un an, cu o copilã de 13 ani. Cazul a ajuns în atentia autoritãtilor si, zilele trecute, Anghel si-a primit pedeapsa definitivã.

Curtea de Apel Iasi a decis condamnarea acestuia la 9 ani si 8 luni de închisoare. Ca pedeapsã accesorie, Anghel a fost obligat, printre altele, sã nu se apropie de victima sa la o distantã mai micã de 100 de m.

Întreaga poveste a început în 2018, în timp ce copila era sub protectia celor de la DGASPC. Fata de 13 ani a avut bilet de voie de la supraveghetor si a plecat la Zorleni la rude. Nu s-a întors la ora care scria pe bilet. A fost sunatã de supraveghetor, dar n-a rãspuns la telefon.

A fost anuntatã politia din Bârlad, care între timp primise prin 112 un apel de la un bãrbat din Zorleni. Acesta reclama cã în casa lui a venit Nelu Marian Anghel cu fata de 13 ani si cã fac dragoste într-o camerã. Politistii bârlãdeni au plecat imediat la Zorleni si l-au gãsit pe individ si pe fata de 13 ani.

În fata anchetatorilor, minora a recunoscut cã a întretinnut relaxii sexuale cu Anghel dar a povestit si cã acesta o obliga sã se prostitueze.

„Partea vãtãmatã a fost cazatã la locuinta familie Anghel si, încã din a douã searã, inculpatul i-a spus cã trebuie sã întretinã relatii intime cu o persoanã care venise la locuinta sa. Desi initial partea vãtãmatã a refuzat, ulterior, din cauza amenintãrilor inculpatului, aceasta a acceptat. Când s-a reîntors la domiciliu, partea vãtãmatã a fost lovitã de cãtre Nelu Marian Anghel pe motiv cã nu a rãspuns în totalitate la pretentiile sexuale ale clientului.

Partea vãtãmatã a declarat cã  ”Marian m-a condus în casã unde m-a bãtut cu pumnii si cu picioarele si mi-a reprosat cã ar fi trebuit sã am raport sexual oral cu acea persoanã întrucât el primise deja suma de 50 le”.

În perioada care a urmat, inculpatul a început sã caute clienti cu care partea vãtãmatã sã întretinã relatii intime atât în municipiul Bârlad, cât si în comuna Zorleni si comunele învecinate.

Astfel, au fost identificati mai multi bãrbati care au întretinut relatii intime cu partea vãtãmatã B.G.P. contra unor sume de bani. Inculpatul o transporta pe partea vãtãmatã în diferite cluburi din municipiul Bârlad si baruri din zona Zorleni si satele învecinate, unde recruta clienti cu care victima trebuia sã întretinã relatii intime contra unor sume de bani”, se mentiona, la acea vreme, în rechizitoriu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!