Un zmeu din Laza s-a urcat beat si fãrã permis la volanul unei autoutilitare! A furat masina firmei!

SMECHER… Politistii rutieri vasluieni au retinut un bãrbat care a fost implicat, zilele trecute, într-un eveniment rutier, pe un drum public, din satul Bãlteni, conducând un autoturism, fãrã a detine permis de conducere si sub influenta alcoolului.

În noaptea de 28/29 martie a.c., la ora 00.10, politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au fost sesizati, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier. Douã persoane au fost vãtãmate, pe drumul judetean DJ 207E, în localitatea Bãlteni, dupã ce un vehicul a pãrãsit partea carosabilã si a ajuns într-un sant.

În urma cercetãrilor efectuate, politistii rutieri au depistat si identificat un bãrbat de 29 de ani, din localitatea Laza, judetul Vaslui, care ar fi condus autoutilitara înmatriculatã în judetul Vaslui, implicatã în evenimentul rutier sesizat.

Bãrbatul a sustras vehiculul de la locul sãu de muncã si l-a condus desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodatã, pentru cã prezenta halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bãrbatul a fost condus la Serviciul Judetean de Medicinã Legalã Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice.

În urma evenimentului rutier, atât bãrbatul cercetat cât si un pasager, de 31 de ani, din localitatea Laza, au fost vãtãmati, nefiind necesarã internarea acestora.

Miercuri, 31 martie a.c., în baza probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe bãrbat, pentru o perioadã de 24 ore, a doua zi, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, care a dispus mãsura preventivã a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”, “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”, “vãtãmare corporalã din culpã” si “furt în scop de folosintã”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: