Anunt de ultimã orã al Primãriei Bârlad! S-a deschis un depozit pentru deseuri vegetale si inerte, deschis non-stop!

ULTIMA ORÃ… Directia pentru Administrarea Parcurilor, Parcãrilor si Cimitirelor din cadrul Primãriei municipiului Bârlad anuntã persoanele fizice si juridice din oras cã, începând cu 1 aprilie a.c., se poate depozita, GRATUIT, în regie proprie pãmânt rezultat din excavãri sau deseuri inerte, rezultate din constructii (moloz, cãrãmizi, mortar, pietris etc.) în perimetrul semnalizat din incinta Oborului (“Bâlci”), situat pe strada Cãpitan Grigore Ignat.

Persoanele fizice si juridice din municipiu, care nu au posibilitatea de a-si transporta în regie proprie deseurile mentionate, potrivit hotãrârii CLM nr. 167/25.06.2015, pot apela la serviciile SC CUP SA Bârlad. Pretul pentru un metru cub de deseuri transportate este de 39,75 lei, fãrã TVA, aici fiind incluse operatiunile de încãrcare, transport si depozitare în locul special amenajat.

Bârlãdenii interesati au la dispozitie si douã numere de telefon la care pot suna: 0235/422.162 sau 0751.070.805, Gheciu Gheorghe, responsabil colectare deseuri vegetale si inerte.

Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boros, anuntã cã accesul spre noul loc de depozitare este permis non-stop.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: