Scandal politic la Bârlad! “Nu vom permite închirierea în mod abuziv a parcãrilor rezidentiale”, anuntã deputatul Solomon

PLÂNGERE… Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Municipal Bârlad a demarat procedura de contestare în contencios administrativ a Hotãrârii de CL, “prin care primarul Boros si majoritatea PNL- USR vor sã închirieze în mod abuziv parcãrile rezidentiale fãrã ca în ultimii ani sã fi investit un leu în întretinerea acestora sau sã fi fãcut un minim demers de identificare a spatiilor disponibile pentru extinderea acestor parcãri”.

“În loc sã gãseascã solutii pentru parcãri supraterane etajate sau subterane, Boros si consilierii sãi incompetenti si hrãpãreti, care s-au înstrãinat de oras si de bârlãdeni, vor într-un dispret profund fatã de votul obtinut de la bârlãdeni sã-i avantajeze pe cei cu bani, în dauna oamenilor normali care trãiesc din pensii sau salarii.

Fãrã un studiu de impact care sã fundamenteze o astfel de mãsurã, si fãrã o consultare realã a cetãtenilor care ar fi putut fi materializatã chiar printr-un referendum, Boros se comportã ca jupânul pe mosie, transformând domeniul public în sursã de venit si mijloc de extorcare a plãtitorilor de impozite(un loc de parcare egal min.360 de lei/an).

Trãitor la casã, dovedeste o lipsã de empatie bolnavã fatã de cei care locuiesc la bloc si care încearcã sã îngrãmãdeascã zeci de mii de masini pe câteva mii de locuri de parcare din care, repetãm, Boros n-a fãcut nici unul!”, anuntã deputatul Adrian Solomon, presedintele organizatiei municipale PSD.

Primul pas în demersul initiat de consilierii PSD este plângerea prealabilã administrativã pe care au înaintat-o prefectului judetului Vaslui (FACSIMIL).

AICI FACSIMIL PLANGERE PSD BÂRLAD!

“Probabil cã rânza politicã va învinge logica si ratiunea administrativã, iar buna guvernare care trebuie sã fie doar în interesul cetãtenilor se va transforma în guvernarea bunului plac în interesul grupului PNL-USR ce au început cu gratie sã jupâneascã Bârladul astfel.

Pregãtim în paralel si actiunea judecãtoreascã pe care o vom depune la Tribunalul Vaslui”, mai spune Solomon.

Daniel Tãnãsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: