Ce șmecher e prefectul Lăudatu! Interzis la proteste în centru, permis la ședință secretă în Prefectură!

Astăzi, de la ora 14.00, urma să aibă loc un protest al fermierilor, în centrul Vasluiului. Numai că, la ora anunțată, surpriză! Nu s-a prezentat niciun protestatar, pe motiv că protestul nu a fost autorizat de organele abilitate. Numai că, în seara aceasta, aflăm cu uimire ca s-a protestat, însă doar în sala de ședințe, în prezența prefectului Marcel Lăudatu!

Comunicatul oficial al Prefecturii arată că ”începând cu ora 15.00, în Sala „Alexandru Ioan Cuza” din cadrul Instituției Prefectului – județul Vaslui, a avut loc o întâlnire între reprezentanții Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice “Grânarii”: Adrian Chirițoiu, George Lovin, Alexandru Busuioc, Cătălin Furnică și reprezentanții Prefecturii Vaslui: prefect Marcel Lăudatu și subprefecții Mircea Gologan și Daniel Onofrei.

În cadrul întâlnirii, fermierii din județul Vaslui și-au prezentat doleanțele și cerințele față de situația în care se află din cauza pierderilor provocate de seceta din anul 2020. Reprezentanții prefecturii i-au asigurat că vor transmite către Guvernul României și către Ministerul Agriculturii toate elementele semnalate, oferind în același timp fermierilor din județul Vaslui garanția sprijinului Instituției Prefectului în rezolvarea problemelor generate de condițiile meteorologice”.

Numai că, suntem curioși: de unde va scoate Lăudatu bani pentru fermieri? Și, mai ales, asta e transparența cu care se luudau cei de la PNL și USR? Tare mai țipau în vremea PSD, în astfel de situații, ce mai vorbeau de ”lipsă de transparențăȚ…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: