De Pastele Catolic, zeci de vasluieni amendati pentru nerespectarea mãsurilor de protectie anticovid

0
282

AMENZI…Peste 262 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au fost la datorie în ultimele 48 de ore si au actionat, la nivel judetean, pentru pentru ca Pastele Catolic sã fie sãrbãtorit în sigurantã, iar prevederile legale pentru prevenirea rãspândirii pandemiei de Covid – 19 sã fie respectate.

În vederea prevenirii rãspândirii virusului SARS-CoV-2, Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, cu sprijinul Institutiei Prefectului – Judetul Vaslui, au intensifiat activitãtile de verificare a modului în care se respectã prevederile legale privind unele mãsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost derulate 15 misiuni specifice si actiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pietele, târgurile, restaurantele si terasele, precum si mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul actiunilor de control, au fost verificate peste 145 de obiective/locatii de interes, 120 de mijloace de transport persoane si au fost verificate peste 485 de persoane. Echipele de control au depistat 87 de persoane care nu au respectat mãsurile de protectie individualã, acestea fiind sanctionate contraventional conform legislatiei în vigoare, cu amenzi în cuantum de 14.500 lei. Totodatã, politistii au depistat si 33 de persoane care nu au respectat interdictiile privind deplasarea sau libera circulatie, acestea fiind sanctionate contraventional, cu amenzi în cuantum de 8.800 lei.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.