Cetãtenii moldoveni din Vaslui au dat “iama” în AstraZeneca! Vaccinul îi salveazã de carantinã, acasã!

ÎNGHESUIALÃ… Sute de moldoveni, cu domiciliul în municipiul Vaslui, au aglomerat în ultimele zile centrele de vaccinare, în special acolo unde se fac vaccinãri cu AstraZeneca, un vaccin tot mai contestat de multi vasluienii.

Fratii nostri de peste Prut nu se tem sã-si facã vaccinul AstraZeneca, din douã motive, ambele foarte bune. În primul rând, la ei acasã nu au aceastã solutie, asa cã venirea în România le aduce o imunizare contra virusului. În al doilea rând, multi s-au învãtat sã prezinte test Covid negativ la vamã, vin în Vaslui si se injecteazã cu serul englezesc, dupã care, când se întorc acasã, nu mai sunt trecuti în carantinã.

Ca întotdeauna, moldovenii gãsesc rezolvãri simple la probleme grele, asa cã trebuie sã ne asteptãm la un numãr tot mai mari de cetãteni moldoveni, cu buletine de Vaslui, care vin sã se vaccineze, în sãptãmânile urmãtoare.

Culmea, în acest timp, sute de vasluieni refuzã sã se mai prezinte la centrele unde se fac serurile AstraZeneca, acuzând unele complicatii produse de acest vaccin.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: