Doi tineri din Murgeni au fost retinuti pentru tâlhãrie

TUPEU…Politistii bârlãdeni au retinut 2 tineri, din Bârlad, respectiv Murgeni, judetul Vaslui, bãnuiti de sãvârsirea unei infractiuni de tâlhãrie, comisã în municipiul Bârlad. Astfel, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a doi tineri, de 18, respectiv 16 ani, bãnuiti de comiterea infractiunii de tâlhãrie.

În urma cercetãrilor efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în ziua de 1 martie 2021, tânãrul de 16 ani bãnuit de comiterea infractiunii ar fi fi smuls geanta unei bãtrâne de 64 de ani, geantã în care se aflau bani si diverse bunuri personale, dupã ce ar fi bruscat-o si trântit-o la pãmânt. Tânãrul de 18 ani ar fi participat la sãvârsirea infractiunii, în calitate de instigator. Infractiunea s-ar fi produs în municipiul Bârlad, pe strada Vasile Lupu, în fata blocului unde locuieste persoana vãtãmatã. Bãtrâna nu a suferit leziuni fizice în urma producerii infractiunii.

În urma probatoriului administrat, politistii bârlãdeni i-au retinut pe cei doi tineri, pentru o perioadã de 24 de ore. Cei doi vor ajunge în fata magistratilor Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea luãrii unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a tinerilor.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: