Emotionat, cu buchete de flori în mâini, primarul Bârladului a felicitat medicii si personalul medical din oras!

GEST SPECIAL… Ieri dupã-amiazã, primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boros, a fãcut o vizitã-surprizã la Spitalul Municipal de Urgentã “Elena Beldiman”, devenit unitate de luptã contra coronavirusului. La fel, primarul a mers si la centrele de vaccinare, acolo unde a felicitat personalul medical.

Boros nu a putut sã lase sã treacã neobservatã truda celor care trec prin momente grele, zi de zi, în acest spital. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sãnãtãtii, primarul Bârladului a transmis urmãtorul mesaj:

„În aceastã perioadã plinã de incertitudine, de deznãdejde, dar mai ales de sperantã, toate privirile noastre sunt atintite asupra echipei mondiale a tuturor celor care activeazã în sistemul sanitar.

Astãzi, la ceas aniversar, cu ocazia Zilei Mondiale a Sãnãtãtii, avem cel mai bun prilej de constientizare a marilor probleme din sãnãtate, la nivel global.

Aflat în prima linie a luptei contra Covid 19 pe sectiile de spital, pe ambulante, în unitãtile sau compartimentele de primiri urgente, în cabinetele de medicinã de familie sau în centrele de îngrijiri medicale si în directiile de sãnãtate publicã, personalul medico-sanitar a demonstrat deja cã sistemul nu va putea functiona niciodatã fãrã aportul si dedicarea lor.

Este de datoria noastrã, a tuturor celorlalti, sã ne înclinãm capetele în semn de recunostintã în fata celor care practicã aceastã grea, dar si nobilã, meserie! Dar si sã le respectãm munca, respectând mãsurile pe care ni le recomandã! Pentru cã astfel ne respectãm pe noi însine! La multi ani, cu sãnãtate si respect, tuturor celor din sistemul medico-sanitar si familiilor acestora!”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: