EXCLUSIV Vasluianul.ro Buzatu dă cu tifla contestatarilor săi! S-a vaccinat cu serul Pfizer!

De la declanșarea pandemiei de coronavirus, președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, a fost mai mereu în atenția presei, pentru refuzul său constant de a purta mască de protecție.

Imprevizibil, șeful Consiliului Județean a decis să-i reducă la tăcere pe contestatarii săi, luând o decizie curajoasă. Luni, la prânz, Dumitru Buzatu s-a prezentat la Centrul de vaccinare din fosta policlinică a Vasluiului, fiind inoculat cu serul Pfizer.

„Opinia mea a fost să mă vaccinez cu Astra Zeneca, pentru că nu vreau să cad pradă manipulărilor. ~ntrucât nu se găsea acest vaccin, am decis să mă vaccinez cu Pfizer.

Cred că vaccinarea este un lucru normal și cred că ar fi bine ca, benevol, să acceptăm aceste progrese ale medicinei. Chiar dacă facem vaccinarea, pentru simplul fapt că aceia care contestă vaccinarea nu au altă soluție alternativă”, a spus Buzatu, după vaccin, pentru Vasluianul.ro.

Președintele Consiliului Județean se simte foarte bine după vaccinare și nu acuză nicio durere, cum s-a întâmplat în alte situații.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: