Visul profesorului D.V. Marin s-a împlinit: consilierii locali vor sã-l facã cetãtean de onoare! S-a autopropus pentru această titulatură!

INCREDIBIL… Dupã ani în care a cerut sã-i fie recunoscutã eventuala valoare si meritele aduse culturii vasluiene, profesorul D.V. Marin îsi vede visul împlinit. Aparatul de specialitate al Primãriei municipiului Vaslui au dat aviz favorabil unui proiect de hotãrâre privind acordarea titlului de cetãtean de onoare al Vasluiului. Autoproclamat „cel mai reprezentativ om de culturã al judetului Vaslui”, profesorul Marin a dorit, de-a lungul timpului, recunostinta cocitadinilor dar si a posteritãtii.

În urmã cu câtiva ani, Marin și-a comandat propriul bust, pe care l-a donat Muzeului Judetean Vaslui dar, cum statuia nu a fost niciodatã expusã si a adunat praf în subsol, a revendicat-o. Dupã ce a intrat în posesia ei, profesorul Marin a expus-o în fata redactiei sãptãmânalului pe care-l conduce. Rãmâne de vãzut ce se va întâmpla în urmãtoarea sedintã a Consiliului Local Vaslui si dacã alesii locali vor si vota proiectul de hotãrâre. Interesant este că propunerea de acordare a titlului de ”Cetâțean de Onoare” este făcută chiar de către Marin însuși, printr-un document depus și semnat de el, la Consiliul Local…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: