Gest incredibil fãcut de firma de distributie RALU! O femeie din Anglia si-a ajutat tatãl bolnav, cu un mesaj la firma din Vaslui!

BRAVO, LOR!… Magazinul Ralu, singura firmã de distributie produse alimentare din Vaslui, a fãcut zilele acestea un gest de toatã lauda, care ar trebui sã ne dea de gândit tuturor, atunci când vine vorba de fapte de omenie. Într-o perioadã în care boala Covid decimeazã familii, iar rudele sunt despãrtite de mii de kilometri distantã, ceea ce au fãcut managerii de la Ralu chiar meritã aprecierea noastrã, a tuturor.

Conducerea magazinului s-a confruntat cu o situatie aparte în oras, iar gestul ulterior a demonstrat cã Ralu este o firmã de încredere, la care pot apela toti vasluienii. Chemati sã ajute o persoanã internatã în spital cu probleme grave, un bãrbat care nu avea pe nimeni în tarã – toate rudele fiind plecate la muncã în Marea Britanie – cei de la Ralu nu au stat pe gânduri.

La sfârsitul sãptãmânii trecute, o femeie plecatã la muncã în Anglia a solicitat ajutorul magazinului Ralu, într-o situatie disperatã. Tatãl femeii fusese internat, sâmbãtã, în spital, cu probleme cardiace. Din pãcate, în tarã, bãtrânul nu mai avea nici o rudã care sã-i spunã o vorbã bunã si sã-i ducã cele necesare, la spital.

Sprijinul femeii plecate la mii de kilometri de casã a venit tocmai de unde nu se astepta, de la managerul magazinului Ralu, Mirela Spânachi. Folosind reteaua de socializare Facebook, doamna Elena Plesea a trimis din Anglia, pe adresa magazinului Ralu, o listã cu cumpãrãturi pentru tatãl sãu. Iaurturi, banane, clementine, compoturi, cornuri, apã, zacuscã, pâine feliatã, cafea, biscuiti, chiar si tacâmuri – lingurã, furculitã, cutite de inox -, plus farfurii, desi magazinul nu avea la vânzare astfel de produse.

“Am fost sunatã de aceastã doamnã duminicã dimineatã. Era plânsã si supãratã pentru cã tatãl ei a fost internat în spital, cu probleme cardiace, si nu mai avea nici o rudã aproape care sã-I ducã strictul necesar.

Am cumpãrat tot ceea ce a fost necesar si i-am dus bãtrânului la spital. S-a arãtat foarte multumitã de serviciile noastre asa cã ne-a sunat si duminicã dupã masã sã ne solicite sã-i ducem tatãlui ei pijamale si câteva schimburi.

Chiar dacã nu este specificul magazinului nostru, am mers în oras, am cumpãrat tot ceea ce ne-a solicitat doamna si am mers din nou la spital.

La sfârsit, putem spune cã suntem multumiti pentru cã am reusit sã ajutãm pe cineva care chiar avea nevoie de ajutor. Plus cã situatia cu pandemia de la nivel european nu i-ar fi permis doamnei sã ajungã în tarã, într-un timp scurt”, a declarat managera de la Ralu.

Gestul celor de la firma de distributie, care au mers la magazinele din Vaslui si au cumpãrat tacâmuri sau farfurii pentru bãtrânul internat în spital, pentru a o ajuta pe vasluianca plecatã la mii de kilometri de casã, a emotionat-o pe femeia din Anglia pânã la lacrimi.

“Nu avem cuvinte sã ne exprimãm recunostinta, ne redati încrederea în oameni”, a spus doamna Elena.

Stiind cã sunt mai multe astfel de cazuri în sistemul sanitar din Vaslui, conducerea de la Ralu anuntã cã va oferi în continuare astfel de servicii tuturor vasluienilor plecati la muncã peste hotare si care au nevoie de ajutor pentru cei rãmasi acasã.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: