Iată de ce Tătaru a transformat spitalul de la Bârlad în spital Covid! ”Nu aveam dotările necesare”, spune deputatul PNL de Vaslui

Transformarea Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” în unitate suport Covid a trezit multe discuții și a iritat pe foarte mulți bârlădeni. De un an de zile, sute de pacienți din Bârlad și comunele învecinate sunt transportați cu ambulanțele la Vaslui, ceea ce-i nemulțumește pe bârlădeni.

Cel care a decis acest lucru este fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, actualmente deputat PNL de Vaslui. Cu non-șalanță, fostul ministru recunoaște că a semnat pentru schimbarea destinației multor spitale din țară, inclusiv cel de la Bârlad, însă recunoaște că nu a găsit la acel moment soluția salvatoare.

Într-un interviu dat la Antena 3, parlamentarul vasluian a fost întrebat și despre spitalele suport Covid, create de domnia-sa. Iată ce a răspuns:

”Rep: A dumneavostră a fost decizia de a avea spitale COVID, spitale normale. De ce nu ați optat pentru circuite separate în fiecare spital?

Nelu Tătaru: Spitalele noastre nu pot avea circuite separate. Dotările pe care le aveam atunci nu ne permitea acest lucru”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: