Încã un gest de laudã al primarului Bârladului! S-a deschis al patrulea centru de vaccinare anti-Covid-19 din oras!

MOBILIZARE… Începând de ieri, prin grija primarului municipiului Bârlad, Dumitru Boros, în oras a fost deschis publicului cel de-al patrulea centru de vaccinare anti-Covid-19.

Acesta este amplasat în incinta Cinematografului „Victoria”, a fost avizat de cãtre Directia de Sãnãtate Publicã Vaslui, este complet functional si lucreazã exclusiv cu vaccin Pfizer.

Chiar de la primele ore ale diminetii de ieri, de când si-a început activitatea, noul centru s-a bucurat de adresabilitate crescutã din partea celor care doresc sã îsi inoculeze vaccinul.

Pânã la ora 12.00, deja 12 persoane au primit prima doza, capacitatea maximã de vaccinare a centrului fiind de 71-72 de persoane zilnic.

„Este un lucru bun cã cetãtenii municipiului nostru s-au mobilizat chiar din prima zi de functionare si cã s-au înscris pe platforma de vaccinare în numãr destul de mare. Am înteles cã deja rezervãrile sunt fãcute la capacitate maximã pânã la sfârsitul acestei sãptãmâni.

Multumim conducerii Spitalului „Elena Beldiman” si medicilor acestei unitãti care au rãspuns la apelul nostru de a participa la campanie.

Dar, avem certitudinea cã si alti medici se vor alãtura eforturilor comune de luptã împotriva acestei boli si cã astfel fluxurile de vaccinare nu se vor întrerupe, centrele locale având nevoie în continuare de personal necesar bunei desfãsurãri a campaniei de vaccinare”, a declarat primarul Dumitru Boros.

De mentionat cã, la fel ca si în cazul celorlalte trei centre din municipiu (Sala de sport de la scoala gimnazialã „Episcop Iacov Antonivici”, Centrul de de revitalizare corporalã si loisir si UM 01458 – Regimentul 52 Artilerie Mixtã „G-ral Alexandru Tell”), programãrile se fac exclusiv pe platforma nationalã de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: