Mâine, la deschiderea primei cofetãrii “Dulcinella” din Vaslui, vã întâlniti cu îndrãgitul solist de muzicã popularã Ion Paladi! Aveti si reduceri de 30%!

Orasul Vaslui, un pic mai dulce!

Îndrãgitul interpret de muzicã popularã Ion Paladi vine în Vaslui, pe 15 aprilie, pentru a face ’’Ziua ta un pic mai dulce’’, sloganul unui cunoscut lant de laboratoare de cofetãrie din România si R.Moldova, care deschide prima cofetãrie ’’Dulcinella’’ în orasul nostru!

“Dulcinella” – cea mai mare retea de ateliere de cofetãrie artizanalã din R.Moldova a deschis, pe 11 martie 2021, un nou magazin în orasul Bârlad, iar pe 18 martie la Husi. Pe 31 martie a fost inaugurare la Fãlticeni, iar pe 8 aprilie cel de al treilea magazin în orasul Iasi.

“Acum, pe 15 aprilie 2021, la ora 12.00 deschidem cofetãria ’’Dulcinella’’ în orasul Vaslui, cu o abordare si o experientã mai bunã, care o cãpãtãm la fiecare deschidere – mai modern, cu o gamã mai largã de produse marca ’’Dulcinella’’, cu o vinotecã extinsã de vinuri si o diverisitate de miere de albinã – toate aduse din Republica Moldova!

Tinând cont cã suntem în Postul mare, la ’’Dulcinella’’ veti gãsi o gamã largã de produse de post si vegane.

Vã asteptãm la deschiderea magazinului din Vaslui, unde veti beneficia de reduceri de 30% la toatã gama de produse ’’Dulcinella’’ – anuntã conducerea lantului de cofetãrii.

UNDE SI CÂND VA AVEA LOC DESCHIDEREA ATELIERULUI DE COFETÃRIE ARTIZANALÃ “DULCINELLA”:

Vaslui – 15 aprilie 2021, ORA 12:00 strada Traian, bloc 277, scara A, parter. Spatiul comercial nr.1

Oferta de -30% este valabilã în ziua deschiderii si în urmãtoarea zi.

Oferta de -30% este valabilã în limita stocului disponibil numai pentru magazinele noi.

Gust si ospitalitate din Basarabia Dulcinella”

“Ce înseamnã pentru mine Dulcinella? Plãcere, gust, armonie, ospitalitate si totusi, mai întâi de toate, UNITATE.

Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador tine si de dorinta de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului si de a-i motiva la cunoastere reciprocã. “Podul de Dulciuri” semnificã în primul rând un NOU ÎNCEPUT, într-o lume în care gusturile si aromele sunt cele care ne fac sã ne simtim mai aproape.

Am vorbit în mai multe rânduri despre “respiratia sufletului”. E acel moment în care simti cã e mai important sã dai decât sa iei, când recunosti cã se întâmplã ceva mistic si totodatã istoric pentru propria ta viatã.

Da, asta am simtit atunci când am fãcut cunostintã cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale.

Dorinta mea este una, cea ca oricine îsi va dori sã simtã mirosul “Dulcinella” sã poatã spune – “mã simt ca acasã”, asa cum mã simt si eu fie la Chisinãu, fie la Iasi sau la Bucuresti” – spune Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella.

Dulcinella a creat în cei peste 15 ani de activitate o gamã largã de produse de cofetãrie, patiserie si plãcintãrie – traditionale moldovenesti si inovatoare, în mare majoritate retete proprii, gândite si fabricate 100% artizanal.

Brandul Dulcinella a fost înfiintat în anul 2005, în municipiul Chisinãu, Republica Moldova. Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetãrie, ciocolaterie si patiserie, precum si comercializarea acestora prin intermediul propriei retele de magazine specializate, în numãr de 30.

În anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvolutioneazã. Acest motto sugereazã ambitia noastrã de a diferentia produsele, si anume torturile, de tot ce poate fi gãsit pe piatã la etapa actualã, precum si promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în urmãtoarele serii:

•        Seria Autor

•        Seria Fusion

•        Seria Raw&Veg

•        Seria Traditionale

•        Seria Clasice

La baza seriilor stau urmãtoarele elemente comune: dorinta de a fi într-un continuu proces de inovare si redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi exceptionale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România si Republica Moldova.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: