Bariera mortii de la Rosiesti mai face o victimã! Camion lovit de tren la trecerea de linie feratã

ULTIMA ORÃ…În urmã cu putin timp, un nou accident a avut loc la trecerea de linie feratã din localitatea Gara Rosiesti. De data aceasta, un camion a fost lovit de un tren de cãlãtori si a fost târât câtiva metri. Deocamdatã, circulatia în zonã a fost blocatã si oamenii asteaptã echipajele ISU Vaslui pentru descarcerare.

Trecerea de cale feratã din Gara Rosesti a fost scena unor accidente grave si foarte grave, în urma cãrora mai multe persoane si-au pierdut viata. În urmã cu mai bine de doi ani, fostul sef al Serviciului Rutier Vaslui a fãcut demersuri pentru montarea unei bariere dar, din pãcate, rãspunsul celor de la CFR a fost unul negativ. Au motivat acest lucru prin faptul cã distanta este una mare între Gara Crasna si Gara Rosiesti, pentru a putea fi montatã o barierã peste trecerea de cale feratã.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/2021/04/15/imagini-de-la-accidentul-teribil-de-la-rosiesti-nu-s-a-mai-auzit-asa-ceva-video/

Din pãcate, multi si-au gãsit sfârsitul în accidente rutiere, din cauza lipsei unei bariere. Dacã unii au bravat sau nu au fost atentI au fost si cazuri în care ceata a fost cea vinovatã de producerea accidentelor.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: