Tãtaru asteaptã sã fie chemat la sefia Ministerului Sãnãtãtii! Fostul ministru vrea decãderea din drepturi a pãrintilor care nu-si vaccineazã copiii!

SCANDAL… Medicul Monica Pop si fostul ministru al Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru, s-au întrecut în replici usturãtoare, seara trecutã, pe tema obligativitãtii vaccinãrii.

Nelu Tãtaru, fostul ministru al Sãnãtãtii, deputat PNL de Vaslui, a deschis, în urmã cu câteva zile, discutia referitoare la obligativitatea vaccinãrii copiilor.

Întrebat ce se întâmplã dacã un pãrinte trece de toate etapele de consiliere si refuzã vaccinarea copilului, fostul ministru al Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru, a precizat cã în mãsura în care rãmâne obligativitatea în lege vor apãrea si anumite contraventii, cea mai mare amendã fiind de 10.000 de lei, potrivit legii vechi a vaccinãrii.

Nelu Tãtaru a dat de înteles cã pãrintele ar putea fi decãzut din drepturi dacã refuzã sã îsi vaccineze copilul si plãteste amenda.

Întrebat seara trecutã despre acest subiect, Tãtaru a dat-o la întors, spunând cã: „Legea vaccinãrii e o lege la care se lucreazã din 2017. Eu am solicitat PNL sã o retragã. Nu vãd corectã obligativitatea vaccinurilor. Un vaccin pe care îl avem de câteva luni nu e corect sã fie obligatoriu. Existã alte vaccinuri care au o eficacitate sigurã si care au fost experimentate ani de zile. Existã în lege anumite obligativitãti care ar trebui implementate”.

Medicul Monica Pop i-a dat o replicã durã: „Nu pot sã cred cã ati spus asa ceva. Sã spuneti cã trebuie decãzuti pãrintii din drepturi nu pot sã accept. Nu e corect. Nu se poate pune problema sã vã gânditi la asa ceva”

Nelu Tãtaru a confirmat cã si-ar asuma responsabilitatea de a prelua iar functia de ministru al Sãnãtãtii, dacã PNL i-ar solicita acest lucru. “Dacã mi se va propune acest lucru as accepta”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: