Zeci de vasluieni au fost prezenti la deschiderea cofetãriei Dulcinella! Toată ziua a fost coadă la cofetărie!

DESCHIDERE… Zeci de vasluieni au asteptat, cu nerãbdare, deschiderea cofetãriei Dulcinella, pe Traian. Încã de ieri, administratorii au fost întrebati de ora la care va avea loc inaugurarea si dacã vor gãsi, în vitrinele Dulcinellei, torturi pentru copii. Supriza a fost una pe mãsurã dacã tinem cont de faptul cã vasluienii care au trecut pragul cofetãriei s-au bucurat de reduceri dar si de o gamã variatã de torturi, prãjituri, bomboane etc, toate de cea mai bunã calitate. Mai mult, cofetãria Dulcinella a oferit si va oferi în continuare, pe lângã dulciuri, o gamã variatã de vinuri sau bãuturi spirtoase, toate aduse din Republica Moldova.

La deschidere, pe lângã Ion Palade, cel care reprezintã imaginea Dulcinellei, a fost prezent si primarul municipiului Vaslui, inginerul Vasile Pavãl. Acesta le-a urat adiministratorilor viatã lungã si succes în noua afacere deschisã la Vaslui.

„Dulcinella este unul dintre cele mai mari branduri moldovenesti si s-a nãscut la Chisinãu. Am acceptat, cu drag, sã fiu imaginea acestui brand pentru cã stiu cãt de bune si sãnãtoase sunt produsele. Am gustat aproape toate torturile si prãjiturile. Dacã am reusit sã fac Unirea prin cântec, acum facem unirea cu Basarabia prin dulciuri. Anul acesta vom deschide magaine noi în Bucuresti, apoi Constanta, Brasov si Cluj. Pânã atunci, vom deschide cea de-a doua cofetãrie Dulcinella, la Vaslui. De asemenea, avem magazine deschise în mai multe orase din Moldova româneascã si pot spune cã, peste tot, am fost primiti foarte bine, am fost primiti ca acasã. Eu mã simt acasã si aici si la Chisinãu. Cei care ne vor trece pragul vor gãsi la noi produse de cea mai bunã calitate. În aceastã perioadã vindem si produse de post dar si vegane si ro-vegane”, spune Ion Paladi, imaginea brandului Dulcinella.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: