Avertisment al ministrului de Interne pentru românii din Diaspora! Carantinã,la intrarea în tarã, fãrã un test PCR negativ

AVERTISMENT…Ministrul de Interne, Lucian Bode, avertizeazã românii din diaspora care vor sã se întoarcã acasã, de Paste. „Dacã nu ai un test PCR negativ, trebuie sã stii cã vei intra în carantinã timp de 14 zile, la domiciliu sau la o adresã indicatã”.

Cei care nu vor putea prezenta, la intrarea în România, un test PCR cu rezultat negativ vor intra în carantinã timp de 14 zile, în timp ce persoanele care au testul fãcut cu cel mult 72 de ore înainte îsi vor petrece perioada de izolare la domiciliu sau la o altã adresã declaratã autoritãtilor.

Nu acelasi lucru se va întâmpla în cazul celor care au fãcut ambele doze de vaccin, iar din momentul rapelului au trecut cel putin zece zile. În conditiile în care ai fãcut vaccinul si a doua dozã si din momentul rapelului au trecut minim 10 zile poti sã vii în România, nu vei avea nicio restrictie. Vei avea de respectat mãsurile pe care le respectã toti românii”, a spus ministrul de Interne.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: