Demagogie ieftinã, domnule deputat Botez! La Vaslui vã pupati cu Tãtaru, iar la Bucuresti trageti în Cîtu?

IPOCRIZIE… A apãrut o nouã specie de politician la Vaslui, una care miroase de la o postã a demagogie si circ ieftin, nimic serios. Este politicianul de la USR, care îsi doreste sã fie la butoane într-o aliantã, dar care se supãrã pe aliantã ori de câte ori apare o decizie mai durã.

Mihai Botez, deputatul USR de Vaslui, presedintele acestei organizatii judetene, este un astfel de exemplu. La Vaslui, se pupã de zor cu Tãtaru, pentru a face majoritãti cu care sã blocheze PSD-ul – cazul din CL Vaslui – în timp ce în postãrile sale publice, adresate Bucurestiului, sterge pe jos cu PNL si Cîtu.

Cum vine asta, domnule deputat? Sunteti cu PNL sau dati de pãmânt cu liberalii? Vã place sã vã afisati cu liberalii în Consiliul Judetean si consiliile locale, însã loviti public în liderii PNL!

Haideti sã citim ultimele sale cugetãri politice de pe Facebook ale deputatului USR, postãri care ar trebui sã-i revolte pe cei de la PNL Vaslui. Dar, cine sã se supere pe Botez? “Bãiatul lui mãmica”, alias deputatul Polak? Tãtaru, care asteaptã un semn sã fugã la Ministerul Sãnãtãtii?

“Într-o coalitie partenerii se respectã reciproc, se informeazã si iau decizii în comun.

Premierul Cîtu a cãlcat în picioare aceste principii! Prin demiterea lui Vlad Voiculescu tot sistemul gândit de acesta, unul în care transparenta si profesionalismul erau criterii de bazã, se va prãbusi ca un castel de cãrti de joc.

Mafia din sãnãtate, caracatita care sugrumã sistemul cu pile si relatii construite în 30 de ani, zâmbeste la colturile spitalelor pe care abia asteaptã sã le paraziteze din nou!” – postare din 14 aprilie

“Punem lupul paznic la oi?

În timp ce dã afarã profesionisti din Guvern, Florin Cîtu bagã pe usa din spate un „lup” care sã pãzeascã „oile”.

Fiica partenerei de viatã a lui Marcel Vela, Andra Plesa, a fost numitã vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate. Între timp, mama Andrei Plesa are actiuni într-o firmã, care prin intermediul altei firme vrea sã construiascã microhidrocentrale într-o arie protejatã.

În aceastã coalitie, ne-am asumat sã aducem profesionisti în functii publice. Chiar domnul Cîtu a zis la un moment dat, cã „în acest mandat oprim nepotismul”. Asa oprim nepotismul? Punând rudele domnului Vela în functii publice?

Nu putem sã vorbim la televizor despre transparentã, iar prin birouri sã facem totul ca sã blocãm transparenta. Nu putem sã vorbim despre oprirea nepotismului, iar pe usa din spate sã bãgãm rudele politicienilor influenti.

Scopul meu nu este de a demoniza un partid sau altul, ci doar de a corecta punctual o situatie” – postare din 16 aprilie.

Cam asa stau treburile în mlãstinoasa aliantã PNL-USR. Celor de la USR le place ciolanul Puterii, dar se supãrã când cineva le aratã cã gresesc. Dar, tot vor la ciolan!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: