Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

SURPRIZÃ DE PASTE… Cu câteva zile înainte de Sãrbãtorile Pascale, firma Radical Grup a initiat o amplã campanie de ajutorare a copiilor proveniti din familiile sãrace ale judetului Vaslui, în principal, dar si cazuri din alte judete ale României. Zi de zi, la numãrul de telefon 0722674774 (SMS si Whatsapp) se primesc povesti de viatã, crâmpeie din viata unor copii loviti de soartã din toatã tara, copii si familii care au multe de oferit societãtii.

Portalul de stiri Vasluianul.ro va publica în fiecare zi, pânã la Paste, câteva povesti de viatã ale unor familii sau ale unor copii care îsi doresc sã-l întâlneascî pe Iepuras. Cele mai frumoase si emotionante povesti – vor fi cu mult mai multe decât putem noi cuprinde aici! – vor primi câte un cos-surprizã din partea Iepurasului de Paste.

“Vreau sã vã scriu, am 4 copii. Nu am situatie materialã deloc, cresc singurã pe cei patru copii, muncesc cu ziua, abia mã descurc cu banii. Ce cîstig trebuie sã am, pentru a cumpãra ce trebuie pentru casã: mâncare, pempãrs… Stau în chirie cu ei. Vã rog din suflet, dacã se poate sã vinã si la ei Iepurasul. Dacã se poate sã primeascã doar un cosulet, sã se bucure si ei” – Dana Mirela Puiu, sat Râsca, comuna Râsca, judetul Suceava.

“Bunã ziua. Vreau sã aduc în vedere o familie cu trei copii (Bianca, Vlad si Augustin) care trãiesc din alocatii si ar fi frumos sã vinã Iepurasul la ei. Sunt copii harnici si înva bine. Familia Bianca Madonici, Sat Cucuteni, com.Durnesti, jud. Botosani”.

“Bunã ziua, m-as bucura enorm dacã ati trimite Iepurasul cu cosul de dulciuri pentru fetita mea. Ar fi foarte încântatã. Din cauza pandemiei, am rãmas momentan fãrã loc de muncã si Iepurasul nu poate veni anul acesta – Gârda Emanuela Denisa, sat Jupâni nr 119 comuna Traian Vuia, judet Timis“

Mâine, vom avea alte si alte povesti de viatã pentru Iepuras!

“CHEAMÃ UN IEPURAS PENTRU UN COPIL SÃRMAN” – Este sloganul campaniei initiate de compania Radical Grup Vaslui, înaintea Sãrbãtorilor Pascale, Ce trebuie sã faceti?

“Trimite o propunere si dã un Like (în perioada 12/04/21-26/04/21 ora 00,00) pe unul din cosurile prezentate si noi trimitem Iepurasul la acel copil care este în pericol sã nu îl întâlneascã.

Rugãm sã ne sugerati cazuri concrete cu numele si adresa unde putem trimite cosuletul. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail radicalgrup@icloud.com si numãr de telefon 0722674774 ( SMS si Whatsapp)”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: