Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

POVESTI DE VIATÃ… Cu câteva zile înainte de Sãrbãtorile Pascale, firma Radical Grup, prin managerul general, Ionel Sandu, a initiat o amplã campanie de ajutorare a copiilor proveniti din familiile sãrace ale judetului Vaslui. Zi de zi, la numãrul de telefon 0722674774 (SMS si Whatsaap) se primesc povesti de viatã, crâmpeie din viata unor copii loviti de soartã, care au multe de oferit societãtii.

Portalul de stiri Vasluianul.ro va publica în fiecare zi, pânã la Paste, câte o poveste de viatã a unei familii sau a unui copil care îsi doreste sã-l întâlneascî pe Iepuras. Cele mai frumoase si emotionante povesti – vor fi cu mult mai multe decât putem noi cuprinde aici! – vor primi câte un cos-surprizã din partea Iepurasului de Paste.

“Mai aveti vreun cos pentru Iepurasul DE PASTE ? Sunt 2 bãietei, de 6 ani si 1 an jumate, care nu stiu ce-i acela “Iepuras de Paste”.., Dacã doriti sã le faceti o bucurie, vã multumesc din suflet. Felicitãri pentru initiativa aceasta frumoasã. Chiri Ionela, Comuna Rãtesti, sat PÃTULENI, judetul Arges, nr 19, strada principalã”

“Bunã ziua. Mã numesc Petronela si am vãzut postarea dvs de pe Facebook, precum cã sunteti în cãutarea unui copilas care nu s-a întâlnit niciodatã cu Iepurasul de Paste. Cunosc un copilas de trei anisori, bãietel, care are nevoie de aceastã bucurie. Pãrintii nu pot sã-i ofere, nu au posibilitatea de a-i da ceva de Iepuras. Dacã dvs doriti sã readuceti bucuria pe chipul copilului, ar fi o bucurie enormã, si pentru copil si pentru pãrinti. Vã multumesc frumos

 “CHEAMÃ UN IEPURAS PENTRU UN COPIL SÃRMAN”- Este titulatura campaniei initiate de compania Radical Grup Vaslui, înaintea Sãrbãtorilor Pascale.

 Managerul general Ionel Sandu va primi toate povestile si va trimite Iepurasul cãtre dvs. Ce trebuie sã faceti?

“Trimite o propunere si dã un Like (în perioada 12/04/21-26/04/21 ora 00,00) pe unul din cosurile prezentate si noi trimitem Iepurasul la acel copil care este în pericol sã nu îl întâlneascã.

Rugãm sã ne sugerati cazuri concrete cu numele si adresa unde putem trimite cosuletul. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail radicalgrup@icloud.com si numãr de telefon 0722674774 ( SMS si Whatsapp)”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: