Incredibil! Pisicã chinuitã de un pusti, în timp ce mama îl fotografiazã (Atentie! Imagini cu un puternic impact emotional!)

ALO! POLITIA ANIMALELOR… Imagini incredibile au fost postate de o femeie pe Facebook. Propriul ei copil a fost suprins în timp ce chinuie o biata pisicã, ajutat de un câine. Pentru a-si exprima si aprobarea pentru ceea ce face progenitura sa, Petronela Polojan îsi personalizeazã fotografiile cu watermarkul „pisicuta mea – tralala cântece pentru copii”. Petronela Polojan este din judetul Vaslui iar fotografiile au fost fãcute într-o curte, posibil, undeva în mediul rural. Ajunse în spatiul virtual, fotografiile au creat un val imens de indignare fatã de femeie si majoritatea dintre cei care le-au vãzut au cerut implicarea Politiei Animalelor.

Iatã punctul de vedere al politistilor vasluieni:

„În urma aparitiei în spatiul public, pe o retea de socializare, a unor imagini, în care este prezentatã o pisicã ce pare a fi vatamatã, Compartimentul Informare și Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui este abilitat sã comunice urmãtoarele: În cursul zilei de astãzi, 19 aprilie, politiștii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui s-au sesizat și efectueazã verificãri, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi luate mãsurile legale”.

One thought on “Incredibil! Pisicã chinuitã de un pusti, în timp ce mama îl fotografiazã (Atentie! Imagini cu un puternic impact emotional!)

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: