Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

CAMPANIE DE SUFLET… Cu câteva zile înainte de Sãrbãtorile Pascale, firma Radical Grup, prin strãdania si grija managerului general, Ionel Sandu, a initiat o amplã campanie de ajutorare a copiilor proveniti din familiile sãrace ale judetului Vaslui si nu numai, din toatã România.

Zi de zi, la numãrul de telefon 0722674774 (SMS si Whatsaap) se primesc povesti de viatã, crâmpeie din viata unor copii loviti de soartã, care au multe de oferit societãtii.

Portalul de stiri Vasluianul.ro va publica în fiecare zi, pânã la Paste, câte o poveste de viatã a unei familii sau a unui copil care îsi doreste sã-l întâlneascî pe Iepuras. Cele mai frumoase si emotionante povesti – vor fi cu mult mai multe decât putem noi cuprinde aici! – vor primi câte un cos-surprizã din partea Iepurasului de Paste.

POVESTEA DE ASTÃZI

“Bunã ziua.

”Ar fi cea mai mare bucurie, dacã un cos adus de Iepuras ar ajunge si la cei patru copii ai unei familii în care Iepurasul nu a venit niciodatã. Sunt crescuti de mama lor, care depune foarte mult efort, întretinându-i doar din alocatie, fiindcã tatãl, un alcoolic si un scandalagiu, nu îi ajutã cu nimic. Din contrã, pe bãiatul mai mare îl trimite cu animalele pe câmp si ca rãsplatã, când vine acasã, mai ia si bataie. Din Posta Elan sunt copiii, fam. Zaharia Mihaela” – un locuitor al satului Posta Elan, com. Vutcani, jud. Vaslui

„Bunã seara, am vãzut initiativa dvs cu un cosulet cadou de Paste pt un copil mai putin norocos. în sat Deleni com. Deleni este o fetita pe nume Helgiu Claudia care chiar s-ar bucura sa primeascã câteva dulciuri, este o fetita de 7 ani care din pãcate a avut ghinionul de a se naste într-o familie sãraca si cu multe vicii. Multumesc”

Mâine, vom veni cu alte povesti de viatã, pe care Iepurasul le va rãsplãti cu un cos special de Paste!

“CHEAMÃ UN IEPURAS PENTRU UN COPIL SÃRMAN”- Este titulatura campaniei initiate de compania Radical Grup Vaslui, înaintea Sãrbãtorilor Pascale. Toate cazurile vor ajunge la managerul companiei, Ionel Sandu, cel care va trimite Iepurasul la copii. Ce trebuie sã faceti?

“Trimite o propunere si dã un Like (în perioada 12/04/21-26/04/21 ora 00,00) pe unul din cosurile prezentate si noi trimitem Iepurasul la acel copil care este în pericol sã nu îl întâlneascã.

Rugãm sã ne sugerati cazuri concrete cu numele si adresa unde putem trimite cosuletul. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail radicalgrup@icloud.com si numãr de telefon 0722674774 ( SMS si Whatsapp)”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: